pondelok 2. mája 2011

Moderný nábytok

Ak aj vy inklinujete k modernému luxusnému nábytku , ktorý zodpovedá súčasným trendom a spĺňa najvyššie kritéria je tento štýl určený práve vám , brezový masív sa vyznačuje výnimočnou tvrdosťou a pevnosťou . Možnosť morenia až v šiestich odtieňoch . Najvyššia kvalita opracovania , morenie špeciálnym ekologickým moridlom a voskované  včelím voskom .  Luxusný nábytok

Len orientačne komoda K 1  rozmer 77/100/55  ma hmotnosť cez 50 Kg .
Celý material je výlučne masív , hranoly sú plné  pri každej komode rozmer 7 x 7 cm . Nie len z vrchu a z boku ako falošný hranol .

Posteľ je dodávaná s nočnými stolíkmi  ak si klient Žela nie je problém vyrobiť len posteľ . V prípade ak si klient želá dĺžka postele sa dá robiť na mieru – od 170 cm až do 230 cm dĺžky . To isté sa týka na šírke od 90 cm až po 220 cm . Pre starších klientov je možnosť dvihnúť posteľ až o 25 cm . 
Štandard je  - rošt vo výške  26 cm a bočnica končí vo výške 37 cm . Možnosť  dvíhať a spúšťať rošt od závyslosti aký matrac ma klient . Štandart je 14-17 cm . Ak ma klient matrac 10 cm dvíhame rošt , ak má 18 a viac rošt o niečo spustíme na bočnici .  
Naše postele sú na dlhé roky , klasické postele sú na koliky a šrubku ktorá sa časom rozhegá .
Naše postele majú na bočnici oceľové zúbky ktoré zapadnú do drážky postele . A posteľ je pevná .

Čo sa týka jedálenský stolov rozmer možný akýkoľvek . To isté platí aj pre stoly konferenčné   .
Naše stoly sú na nohách o rozmere 11 x 11 cm .

Rustikálný nábytok z dreva priamo od výrobcu

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára