utorok 3. mája 2011

To, čo spálňu robí výnimočnou , je kvalitná a pekná posteľ. Viete, ako si vybrať tú pravú, aby váš každodenný pobyt v tejto miestnosti naozaj stál za to a mohol sa nazývať relaxačným?  Naplňte svoju spálňu láskou a doprajte si kvalitnú posteľ z masívu . Odporúčame posteľ z masívu . 

Kvalitná manželská posteľ Kvalitné, ergonómii človeka prispôsobené lôžko musí spĺňať celý rad podmienok, ku ktorým patria najmä primerané rozmery a tvarové riešenie lôžka, ľahká údržba a dostatočná priedušnosť materiálov.  Ako vhodný ekologicky nezávadný material je  drevo , ktoré už dlhé roky slúži ako najkvalitnejší materiál pri stavbe dome a bývaní .  

Aku šírku postele nám treba ? 
Rozmery sa odvodzujú z fyzických daností človeka, pričom potrebnú dĺžku lôžka najjednoduchšie zistíme, keď k výške postavy pripočítame 25 centimetrov. Optimálna šírka sa vypočíta ako súčet šírky ramien, dvojnásobok dĺžky ramennej kosti plus rezerva 20 až 30 percent. Samozrejme dôležitý faktor je aj priestor vo firme nábytok Mirek Vám vieme vyrobiť posteľ na mieru 

Výška plochy na ležanie od zeme nemá byť menšia ako 30 centimetrov, v prípade starších ľudí alebo ľudí dlhodobejšie pripútaných na lôžko, sa odporúča zvoliť výšku v rozmedzí 50 až 60 centimetrov. 



Smerovanie postele
Doprajte si tú najlepšiu posteľ!


Pre dobrý spánok je tiež dôležité, kam smeruje vaša posteľ. Mohli by ste skúsiť nejaký čas po kúpe novej postele sem tam zmeniť jej smerovanie, aby ste zistili, ako sa vám dobre spí. Podľa odborníkov je ale najlepšia poloha postele oproti dverám, neodporúča sa postaviť ju k oknu a už vôbec nie do prievanu. 



Doprajte si tú najlepšiu posteľ!
VetranieAby vaša posteľ nebola zbytočne vlhká, mali by ste každý deň v miestnosti, kde spíte, dostatočne vetrať. Predtým ale dajte z postele dolu posteľnú bielizeň a všetky zbytočné veci, ktoré tam počas vetrania nemajú čo robiť. Tak zabránite vzniku nepríjemných pachov a prípadne aj vzniku plesní.  

Rošt
Pokiaľ na svojej posteli máte pevný matrac, napríklad penový, mali by ste ho umiestniť na lamelový rošt. Ak ste však vlastníkom pružinového matracu, ten patrí skôr na pevný rošt. 

S

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára